Om ossFor over 40 år siden startet brødrene Asbjørn og Svein Jakobsen opp sitt malermesterfirma i Grimstad. I dag er Brødrene Jakobsen AS blitt et av Sørlandets største malermester- og byggtapetserfirmaer.

Velg trygghet og fagkunnskap

Gjennom mange år har Brødrene Jakobsen AS bygget erfaring og kunnskap som sikrer at du som kunde kan være trygg uansett hva slags oppussingsbehov du måtte ha. Vi strekker oss hele tiden etter å være kreative, og levere kvalitet og nøyaktighet i jobbene våre. Vi er fokusert på god rekruttering til faget, og sørger for god opplæring og kompetanseheving av egne ansatte. På denne måten kan du være trygg på at vi til enhver tid utfører alle oppdrag fagmessig korrekt.

For profesjonelle og private

Brødrene Jakobsen AS har oppdrag for det profesjonelle markedet, som entreprenører, byggmestere og offentlige bygg, bedrifter og private kunder. Vi ønsker alltid å levere våre tjenester innenfor de tidsrammer som er satt opp – til konkurransedyktige priser. Firmaet er kjent for å levere kvalitetsmessig godt arbeid, og kan oppgi gode referanser fra tidligere jobber.